Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Pieniądze   "DGP": Kredyty dla lojalnych klientów bywają ry.....

Komentarze do artykułu

"DGP": Kredyty dla lojalnych klientów bywają ryzykowne

Jeśli klient korzysta z różnych usług banku, biorąc kredyt mieszkaniowy, może liczyć na stawki nawet o połowę lepsze od standardowych. Ale uwaga - ewentualna strata pracy i zmniejszenie wpływów na konto może spowodować automatyczne podniesienie marży - pisze "Dziennik Gazeta Prawna".

"DGP": Kredyty dla lojalnych klientów bywają ry...

Autor: libra_a 13.10.09, 07:22
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Byłam lojalną klientką banku, który zdzierał ze mnie opłaty najwyższe pośród banków w Polsce. Dlatego postanowiłam zamknąć u nich konto. Wtedy zaczęli do mnie wydzwaniać i mamić najpierw trzema, a potem dziewięcioma miesiącami bez jakichkolwiek opłat. Czyli jeśli jesteś lojalny, to płacisz, a gdy przestajesz, to jesteś z tych opłat zwalniany. Taka jest polityka banków wobec lojalnych klientów.
--
"Trzeba dać napis, żeby wpuszczać tylko w krawatach. Klient w krawacie jest mniej awanturujący się"
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.