Korzystam około dwóch lat z tej sieci i niestety nic się tam nie poprawia odnośnie poprawnego działania usług :/
Specjalnie rejestrowałem swoją kartę Pre-Paid w salonie, bo zapewniano mnie, że mój numer będzie dostępny na ich stronie internetowej w zakładce Biuro Numerów. Po zarejestrowaniu okazało się, że mój numer nie może być znaleziony, bo podany abonent nie istnieje (sam sprawdzałem wielokrotnie :D). Dwukrotnie pisałem do nich (z częstotliwością 1 raz do roku :D) czemu tak jest i kiedy jest szansa, że mój numer będzie przez nich znajdywany - odpisują mi na to, że to chwilowa niedogodność która wkrótce zniknie (zniknie jak zmienię sieć zdaje się :D).
Ostatnio próbowałem zainstalować sobie mobilne GG na swój telefon. Oczywiście skorzystałem z ich aplikacji (informacje były o dziwo na stronie Play, jak ją pobrać, zainstalować itp.). Po zainstalowaniu pojawiły się informacje co dalej mam robić i że mam się połączyć ze stroną:
m.gadu-gadu.pl/getjava.php. Ze stroną się połączyłem :D u góry ładny napis "Witaj w Play" a pod spodem ciekawy komunikat: "Błąd 404. Strony nie znaleziono". Wspomnę, że cały net działa mi bez zarzutu, a ponadto dodatkowo konfigurowałem WAP poprzez auto - konfiguratora sieci. Wysłałem więc do nich zgłoszenie - co mam z tym zrobić i jak mam skonfigurować sobie to mobilne GG.
Podsumowując: Bardzo nie podoba się mi podejście ze strony tej sieci do klienta. Nie tylko zestaw usług dodatkowych w porównaniu z innymi sieciami jest delikatnie mówiąc skromny. Ta garstka dostępnych "niby usług", z której chciałoby się skorzystać też jest dla przeciętnego Playowicza niedostępna.