Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Kobieta   .: Pomysły na prezenty:.   jaki przent dla opiekunk...

jaki przent dla opiekunki dziecka?

Autor: ringo0 17.04.11, 16:11
Witam. Mam taki problem. Jestem mamą 2 letniej dziewczynki. Na stałe, tzn. kiedy jestem w pracy, z małą zostaje opiekunka, której normalnie płacę. Od listopada jednak, moja opiekunka bywa dosć często niedyspozycyjna i wtedy małą zajmują sie rodzice mojej przyjaciółki. To wspaniali, kochani ludzie. mam do nich przeogromne zaufanie i wiem,że moje dziecko jest tam bardzo szczesliwe i dopilnowane. Niestety, ci ludzie nie chcą ani grosza za pilnowanie córci, tylko móią, ze to "przyjacielska pomoc". No ja wszytsko rozumiem, ale ileż można? Zostają z nią na 2-3 godziny raz w tygodniu, kiedy naprawdę jestem jestem w kropce, a w przyszłym tygodniu np. zaoferowali pomoc praktycznie na większosć dnia (od 7 do 15). Mówiłam, ze im zapłacę, ale slyszeć nie chcą i mówia, żeby ich nie obrażać... Chciałąbym jakoś im podziękować w inny sposób, niz dajac pieniądze, których wiem dobrze, ze nie wezmą.
Jak można podziękować za taką pomoc? Moze macie jakieś pomysły na prezent... mtyślałam o koszu ze słodyczami, ale to cukrzycy, wiec odpada.... Kurcze mam problem... Bardzo prosze o jakieś pomysły...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.