bartleby 10.09.12, 23:24 Witam, czy ktoś może mi podpowie kardiologa z "pojęciem o dystrofiach" we Wrocławiu? Ewentualnie gdzie szukać takich informacji? pozdrawiam Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anetaguszpit Re: Kardiolog we Wrocławiu 12.09.12, 15:04 Nie wiem, czy akturat ten lekarz ma doświadczenie z pacjentami z dystrofią, ale generalnie jest z gatunku tych myślących i szukajacych rozwiązania problemu, a nie przepisujących leki zgodnie z jakimś tam schematem. Można wypróbować, ja mam pozytywnie doświadczenia, chociaż odnośnie innego schorzenia . Krzysztof Domagała, Echo-Med Wrocław. 071 372 61 64 Niestety bez refundacji NFZ. Odpowiedz Link
bartleby Re: Kardiolog we Wrocławiu 12.09.12, 15:30 Dzięki za dobre chęci, ale bez NFZ nie wydolę. Odpowiedz Link
ivetas Re: Kardiolog we Wrocławiu 12.09.12, 18:27 witam, polecam z tej samej przychodni, co napisala poprzedniczka doktor Kukawczynska, ona tez na fundusz przyjmuje Odpowiedz Link
bartleby Re: Kardiolog we Wrocławiu 12.09.12, 19:04 Cześć i dzięki. Polecasz tak ogólnie jako kardiologa, czy kardiologa dla osób z dmd? To kardiolog dla wszystkich, czy tylko dla dzieci? Odpowiedz Link
ivetas Re: Kardiolog we Wrocławiu 12.09.12, 21:20 moj Jakub ma 19, do 18 lat byl pod opieka dr. Piechockiej na kaminskiego, ale ze skonczyl te 19 tez nie mielismy kardiologa, w styczniu robilismy badania usg serca na skargi, tam jest takie centrum kardiologiczne, niestety kolejki straszne, ale ze kuba lata z tentnem, ma bardzo wysokie, napisalam do krajowego konsultanta kardiologicznego kogo polecane we wroclawiu, odpisal ze nikogo nie zna, ale najblizej zabrze albo lodz i wa-wa, ale te pania doktor polecali mi kiedys wszyscy jako czlowieka i lekarza, i faktycznie zazwonilam i bez problemow przyjela, pytala czy cchcemy na fundusz czy prywatnie, podaje ci jej numer bezposredni do niej, odbiera zawsze, powiedz o co chodzi 601950925 /prywatnie wszystko i usg kosztuje 150 zl/ pozdrawiam iveta Odpowiedz Link
anetaguszpit Re: Kardiolog we Wrocławiu 13.09.12, 09:38 Wydaje mi się, że lekarze z Echo-Medu przyjmują tez w szpitalu na Kamieńskiego w poradni kardiologicznej z umową NFZ. Trzeba by zadzwonić i dopytać się. Odpowiedz Link
ivetas Re: Kardiolog we Wrocławiu 19.09.12, 14:53 bylismy wczoraj u Kukawczynskiej, serdecznie polecam, nie moglismy trafic lepiej, dobry czlowiek, swietny fachowiec......skorzystaj, pozdrawiam ivetas Odpowiedz Link
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama