Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   Polacy w Holandii   Prośba o wypełnienie ankiety: m...

Prośba o wypełnienie ankiety: magistrantka UvA

Autor: sarahdonnel 02.06.10, 21:24
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Szanowni Państwo,

Jestem absolwentką Wydziału Polonistyki Uniwersytetu Warszawskiego i nauczycielem języków obcych. Mieszkam w Amsterdamie od 3 lat.
Jestem magistrantką Department of Linguistics Wydziału Humanistycznego Universiteit van Amsterdam, specjalizuję sie w socjolingwistyce, językoznawstwie kontaktowym oraz językach mieszanych i kreolskich.

Moja praca magisterska powstaje pod kierunkiem dr Margreet Dorleijn i dra Enocha O. Aboha. Dotyczy interakcji pomiędzy językami niderlandzkim oraz angielskim na poziomie społecznym w kontekście polityki językowej i edukacyjnej Holandii. bardzo zależy mi na tym, aby poznać Państwa zdanie na ten temat.

W związku z powyższym uprzejmie proszę Państwa o poświęcenie kilku-kilkunastu minut i wypełnienie ankiety zalinkowanej poniżej. Kwestionariusz jest anonimowy (szczególnie ze względu na dane zawarte w 'metryczce'), a dane w nim zawarte posłużą na potrzeby pracy naukowej.

Na wszelkie dodatkowe pytania merytoryczne i uwagi odpowiem w tym wątku lub przez wiadomość prywatną.
Proszę również o wyrozumiałość wobec ewentualnych potknięć technicznych, niestety nie miałam możliwości skonsultowania konstrukcji kwestionariusza z zawodowym socjologiem-ankieterem.

Z góry dziękuję za poświęcony czas i okazaną pomoc.

Z wyrazami szacunku,
ND (sarahdonnel@gazeta.pl)

Ankieta znajduje się pod poniższym linkiem:
www.ankietka.pl/ankieta/43394/uzycie-jezykow-przez-polakow-w-holandii.html
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Prośba o wypełnienie ankiety: magistrantka UvA - sarahdonnel 02.06.10, 21:24

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.