Chcę poznać opinię ludzi na temat zaocznych studiów na Politechnice Warszawskiej na kierunku informatyka (bądź Automatyka i Robotyka). Mam skończona prywatną uczelnie z kierunku informatyka gospodarcza. Niestety poszedłem z doświadczeniem zawodowym w złą drogę. Aby zarobić w trakcie studiów, pracowałem w działach usługowych jako doradca kredytowy etc etc. Doświadczenie w IT? jedynie praktyki miesięczne oraz wolontariat. Chce iść w informatykę ale właśnie gospodarczą, tworzenie aplikacji biznesowych, operowanie i zarządzanie systemami ERP jak np. SAP. Tylko trochę mnie odstrasza koszt za semestr na PW informatyka 4250 zł/semestr. Czy za taki koszt warto doskonalić swoje umiejętności na tak elitarnej uczelni? A może faktycznie lepiej kursy i podyplomowe?
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.