Gazeta.pl   Forum   Edukacja   Studia   Bez przesady

Bez przesady

Autor: Gość: filip IP: *.ksi-system.net 22.04.08, 16:36
Zwalajcie na KSW, chyba tylko żeby zagłuszyć obecny poziom studiów. Na prywatnych uczelniach rzeczywiście zabawowicze to wiekszy procent, ale teraz już wszędzie bardzo dużą część stanowią osoby 'bawiące się w studiowanie'. Nie uważam, żeby na takim UE było ich mniej. Byle do papierka. I jak najwięcej zaimprezować. No trudno, jedni się uczą inni studiują.

Ale znowu nie równajcie KSW z ziemią. Znam tam parę osób. Np prawo - wykładowcy ci sami co na UJ, oprócz zabawowiczów cała kupa rządnych krwi i wiedzy ludzi, których UJ odrzucił. Są dobrzy, mają motywację i warunki. Mam też znajomych na ekonomii. Mogę ich porównać ze studentami "Uniwersytetu" Ekonomicznego. Byłabyś zdumiona, jakich błaznów robi ze studentów UE ich wiedza, a jak dobrze prezentują się na ich tle studenci KSW. Nie wiem, może akurat trafiłem na tych zainteresowanych studiami. Aha, sam nie studiuję na KSW.
konkluzja - są możliwości, kadra, do tego kupa zabawowiczów psujących opinie. Da się nieźle wykształcić. Moim zdaniem UE ma 100x bardziej żenujący poziom studentów, robię tam drugi kierunek i widze co się dzieje. Żal bierze, że takie tępaki są na studiach. Byle do papierka i szybko praca, bo perspektywy tejże po UE są dosć niezłe. Za to wiedza... Żal. Ale cóż, studiowanie pełną parą. Nauka tydzień przed sesją.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.