Dodaj do ulubionych

Pytanie brak wiedzy zle samopoczucie

30.11.17, 17:01
Witam jestem tu nowa opisiwane sa tu dolegliwosci nie chce sie rozpisywac bo mam to co inni robilam zwykle badania czyli ob morfologia zelazo tarczycowe nic nie wskazuja tarczycowe robilam bo w mojej rodzinie choruja i to przyszlo mi na mysl lecz lekarz wysylal mnie do psychiatry nie wiem czy mozna tu wklejac wyniki chetnie porozmawiam z kims prywatnie co mi doradzi jakie badanie powinnam wykonac zeby potwierdzic moj stan bezsilna
Edytor zaawansowany
  • natder 01.12.17, 12:31
    Wrzuć wyniki badań tarczycowych.

    --
    forum.gazeta.pl/forum/f,246288,Tezyczka_utajona_.html
  • bettiniunia 01.12.17, 16:37
    FT4 51.15% [ wynik 11.21, norma (7.86 - 14.41)]

    FT3 53.18% [ wynik 4.97, norma (3.8 - 6)] anty tez dobrze wyszlo morfologia ob zelazo 65-180 inych nie mialam nie zalecil mi lekarz te robilam na wlasna reke
  • bettiniunia 01.12.17, 16:41
    dodam ze usg tez bylo wykazaly guzki tyle co mi lekarz zlecil to psychiatra pytanie czy nerwowa jestem a kto w tych czasach nie jest
  • bettiniunia 07.12.17, 15:12
    Czy tu ktos bywa ogolnie
  • djpa 07.12.17, 17:42
    Masz tsh? Inne badania?

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.