Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Tarczyca dorosłych i dzieci   Witam w klubie?

Witam w klubie?

Autor: antheax 12.11.11, 16:06
Przypadkiem zrobiłam badania na tarczycę. Czułam się super i to miały być naprawdę rutynowe, kontrolne badania. Żeby się raz w życiu zbadać.

I okazało się, że w tarczycy mam kilka ognisk wszelkiej maści i rodzaju. Każde inne. A wyniki hormonów w tzw. normie. TSH niskie ale jeszcze norma. Fc3 i Fc4 wysokie ale też jeszcze norma.

Pani doktor od USG proponuje biopsję, w szczególności jednego ogniska, które przekroczyło 1 cm. Potwierdza, że widzi, że nie jest OK i że problemy z tarczycą już są, pojawiły się i będą mi towarzyszyć do końca życia

Objawów choroby nie mam żadnych. Jeszcze.

Dlaczego tego nie można wyleczyć? Dlaczego nie można usunąć ognisk operacyjnie i zapomnieć o tarczycy?

A co z medycyną naturalną, co z akupunkturą, co z reiki? Nikt nie próbował? Może jakieś ziółka? Czy naprawdę jeszcze nikomu nie udało się wyleczyć chorej tarczycy?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.