Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Tarczyca dorosłych i dzieci   Proszę o pomoc

Proszę o pomoc

Autor: 85dominika734 26.01.12, 15:05
Na niedoczynnosc tarczycy lecze sie od ponad dwoch lat.Choroba wyszla po stracie 1 dziecka w 22 tygodniu ciazy.W ostatnim czasie jestem na novothyralu 75.Moja endokrynolog patrzy tylko na tsh,ktore wunosi 0,18 (norma0,25-5).Ostatnio przytylam 5 kg w 4 tygodnie,mam sucha skore,niskie cisnienie.Sama stwierdzila ze nadal jestem w niedoczynnosci.Kazala zmniejszyc dawke novothyralu na polowke.Moje ft4 wynosi 0,75 (0,7-1,55),ft3 2,9 (2,6-5,40.
Czuje sie fatalnie,jestem wiecznie ospala,nie wiem juz gdzie mam szukac pomocy bo to kolejny endokrynolog.Czasami sie zastanawiam czy ja sobie przypadkiem nie wymyslilam tej niedoczynnosci.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.