Dodaj do ulubionych

ktoś pomoże?

23.04.19, 13:45
Witam
Czy ktoś może pomoc mi w interpretacji wyniku? Lekarza mam dopiero za dwa tygodnie
TSH 2,500(0,270-4,200)
FT4 1,480(0,932-1,710)
FT3 4,140( 2,020-4,430)
USG
PP 51x16x15 mm
PL50x14x15 mm cieśń 3mm
Oba płaty wielkości, echogenicznosci nieco niejednorodnej bez zmian ogniskowych. Bez wzmożonych przepływów.

Strasznie wypadają mi włosy zdarzają mi się kołatania serca puls w granicach 120-160. Wiecznie mi gorąco i ostatnio jakoś bardziej poddenerwowana. Samopoczucie jakieś gorsze niż zwykle
Dziękuję za pomoc
Edytor zaawansowany
  • psotka198333 25.04.19, 19:40
    nikt?
  • bright.future 03.05.19, 00:27
    W moim labie są takie same normy. Może to samo miasto, czyżby woj. łódzkie? Chociaż wątpię wink
  • psotka198333 07.05.19, 10:23
    kujawsko-pomorskie wink
  • red_fusion221 03.06.19, 20:54
    Wyniki nie wymagają na niepokojące. Proszę wykonaj jeszcze jedno badanie za 2 tygodnie lub szybciej, jeśli znów będziesz się źle czuła. Sprawdź jeszcze z krwi sód, potas, chlor, morfologia, witamina D, glukoza, kortyzol.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.