Dodaj do ulubionych

Spadające ft4 i ft3..pomocy

13.05.19, 21:11
Wyniki ze stycznia kiedy badania robiłam po raz pierwszy wyglądały nastepujaco:

TSH 3.56 [0.270-4.200]
FT3 3.76 [2.00-4.40]
FT4 1.12 [0.93-1.70]
Atpo 11.09 [0.00-34.00]
Art <10.00 [0.00-115.00]
Usg tarczycy - ogólnie wszystko w porządku objętość 9.2 ml
I tu p WYNIKI, które zrobiłam kontrolnie ponieważ zmeczenie coraz gorsze niestety, skóra w fatalnym stanie uncertain.
TSH 1.480
FT3 3.35
FT4 0.98
Dodam ze mam 28 lat. Bardzo prosze o rade smile.
Edytor zaawansowany
  • maszainiedziwedz9000 13.05.19, 21:15
    Dodam ze przy drugim badaniu normy sa takie jak wyżejwink.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.