Dodaj do ulubionych

wyniki - specjaliści pomóżcie!

08.02.06, 16:32
TSH=2,8 uiu/ml norma(0,47-4,67)
ft3=2,37 pg/ml (1,45-3,48)
ft4=0,97 ng/dl (0,71-1,85)

prolaktyna była podwyższona (27, ale spadła do 15). robiłam badania, bo cykle
nieregularne i bezowulacyjne a staram sie o ciążę. generalnie nie zauważam u
siebie żadnych objawów niedoczynności. leciec do endokrynologa?
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka