Dodaj do ulubionych

bardzo prosze o interpretacje wynikw

21.04.10, 08:50
TSH 0.009 Normy 0.27-4.20

FT3 3.92 Normy 2.57-4.43
FT3 72.58% [ wynik 3.92, norma (2.57 - 4.43)]

Anty TPO 18.5 normy do 34

zażywam NOVOTHYRAL 75 1X
EUTHYROX 100 1X

schudłam 15

2.02 czyli dwa miesiące temu miałam takie wyniki

FT4 -5.45% [wynik 8.4, norma (9 - 20)]

FT3 -35% [wynik 2.1, norma (3.5 - 7.5)]

tsh 25 norma 0,25-5,00

tutaj nie zażywałam nic

prosze o interpretacje tego co jest teraz
--

http://dzidziusiowo.pl/php/img2-11052007005_4418021804_Jasiu_4.jpg


DECYDOWANIE SIĘ NA DZIECKO TO RZECZ DONIOSŁA. TO ZGODA NA TO BY TWOJE SERCE
SPACEROWAŁO GDZIEŚ PO ZA TWOIM CIAŁEM
Edytor zaawansowany
  • hashi-tess 25.04.10, 23:27
    a Twoje samopoczucie?

    Przy novo nie powinnaś oznaczać TSH, to wyjątkowo
    źle wydane pieniądze!

    Napisz też jakich informacji poszukujesz.
    --
    www.medicus.lublin.pl/2000/08/tarczyca.htm
  • milaemalka 26.04.10, 10:19
    Ta dawka wydaje mi się bardzo duża.Napisz czy to poczatek twojego
    leczenia.Zbadaj jeszcze raz Ft4 i Ft3
  • edytamariqa 27.04.10, 08:18
    ok zbadam ft3 ft4
    --

    http://dzidziusiowo.pl/php/img2-11052007005_4418021804_Jasiu_4.jpg


    mój Skarb

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka