Dodaj do ulubionych

dobry państwowy endokrynolog wawa

28.07.10, 12:57
Witajcie!
Mam hashimoto, jestem osobą bardzo otyłą poszukuje dobrego lekarza
(najlepiej państwowego), który ustawi mi dobrze leki i pomoże w
walce z otyłością, ponieważ sama już nie daje sobie rady. Stosuje
diety a waga jak stoi tak stoi w miejscu.
Obserwuj wątek
    • cicha12 Re: dobry państwowy endokrynolog wawa 29.07.10, 10:58
      dzięki za odpowiedzi
      moje wyniki badań
      TSH-3 2,850 uIU/ml
      FT3 3,45 pg/ml
      FT4 0,99 ng/dl
      P/c przeciw peroksydazie tarczycowej 136,2 IU/ml
      P/c anty-tyreoglobulinowe 45,60 IU/ml
      ferrytyna 53,30 ng/ml
      może będziecie mogły mi coś pomóc. narazie nie biorę żadnych leków.
        • cicha12 Re: dobry państwowy endokrynolog wawa 29.07.10, 12:36
          catalina81 napisała:

          > moja ginekolog poradziła mi dr. Kaniewskiego - przyjmuje w
          szpitalu Bielańskim
          > (tam straszne terminy) i w przychodni Alwit na Słowackiego (ze
          skierowaniem
          > bezpłatnie, w ramach NFZ). wizytę mam 31 sierpnia i się okaże.

          dzięki za namiary ale w przychodni Akwit też są bardzo długie
          terminy bo dopiero na grudzień sad

          • mami7 Re: dobry państwowy endokrynolog wawa 29.07.10, 19:24
            myślę, że państwowo szybciej raczej nigdzie się nie dostaniesz. może spróbuj
            ustawić się gdzieś w kolejce, a w tym czasie zacznij leczenie prywatnie, o ile
            mozesz sobie na to pozwolic. wyniki masz, więc potrzeba tylko wizyte opłacić.
            niestety prywatnie do dobrego lekarza tez troche się czeka.
              • cicha12 Re: dobry państwowy endokrynolog wawa 30.07.10, 09:13
                moje wyniki badań z normami

                TSH-3 2,850 uIU/ml (0,27-4,2 uIU/ml )

                FT3 3,45 pg/ml (2,3-4,2 pg/ml )

                FT4 0,99 ng/dl (0,89-1,76 ng/dl )

                P/c przeciw peroksydazie tarczycowej 136,2 IU/ml (<60,0 IU/ml)

                P/c anty-tyreoglobulinowe 45,60 IU/ml (<60 IU/ml)

                ferrytyna 53,30 ng/ml (5,0-148,0 ng/ml)

                Ponadto nie biorę żadnych leków. Jeśli jest rpoblem ze znalezieniem
                lekarza państwowo kogo polecicie prywatnie żeby kasa którą wydam na
                wizytę nie poszła w błoto. dzięki za jakąkolwiek pomoc
                • prenatka Re: dobry państwowy endokrynolog wawa 05.08.10, 11:03
                  Cicha, bardzo chciałabym Ci pomóc, bo sama borykam się z dużą nadwagą. Wprawdzie
                  ostatnio chudnę, ale jest to proces powolny... bardzo się ślimaczy... Moja
                  technika była taka, że po prostu obdzwoniłam wszystkie przychodnie przyszpitalne
                  oraz przychodnie państwowe i te które maja kontrakt z NFZ. Kiedy dzwoniłam,
                  pisałam sobie na kartce wszystko: datę, numer telefonu, adres przychodni.
                  Wszędzie pytałam o to kiedy zapisują. W końcu załapałam się do Przychodni
                  Przyszpitalnej, ale dzwoniłam we wrześniu, a termin był na lutysad. No ale się
                  zapisałam. Z tego co wiem, trafiają się takie przychodnie, gdzie na
                  endokrynologa nie trzeba czekać dłużej niż miesiąc,dwa, musisz po prostu nie bać
                  się pytać. Pozdrawiam Cię bardzo serdecznie.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka