Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Hashimoto   Osoby, które długo nie leczyły niedocz...

Osoby, które długo nie leczyły niedoczynności!

Autor: magdaa1977 23.01.12, 14:32
Osoby, które długo nie leczyły niedoczynności!

Może jest wśród was osoba / osoby, które długo nie leczyły niedoczynności tarczycy, np: z powodu tego, że trudno było tą chorobę wykryć przez lekarza.

Jakie miałyście w tak długo nieleczonej niedoczynności tarczycy objawy?

Ja mogę opowiedzieć o swoich przeżyciach.

Niedoczynność u mnie nie była długo zdiagnozowana przez lekarza, mimo że złe się czułam. Pierwsze objawy jakie miałam to: ból kolan, puchnięcie nóg, lekka otyłość i wypadanie włosów, depresja.
Wówczas lekarz twierdził, że mam problemy z żylakami (dziwne, bo byłam za młoda na żylaki, oraz depresję, że mam kłopoty z emocjami), nie wpadł na to , że mam chorą tarczycę. Rok póżniej doszły inne objawy jak: zaparcia, wieksze tycie, brak koncentracji, zimne dłonie, oraz moja twarz stała się cała opuchniĘta: powieki, nalana twarz, zbrzydłam bardzo mocno.

Dopiero po ponad dwoch latach zdiagnozowano u mnie niedoczynność, chodż do tego czasu wmawiano mi różne choroby, wymyślone choroby.

Jak było u was? jak długo byłyscie w nieleczonej niedoczynności i jak dalego choroba u was się posuneła? dzieku, Magda.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.