Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Hashimoto   hashimoto po porodzie - wpływ na dziec...

hashimoto po porodzie - wpływ na dziecko

Autor: zawichrowana 13.02.12, 12:56
Witam. Jestem tu po raz pierwszy, o Hashimoto wiem od miesiąca i mam w związku z tym kilka pytań. Obawiam się, że mogłam już chorować przed ciążą. Czy może to mieć jakiś wpływ na moje dziecko? Słyszałam, że niedoczynność może być groźna dla płodu a ja nigdy wcześniej nie miałam badanego TSH. W tej chwili biorę codziennie pół Euthyroxu 25, mam więcej siły ale z psychiką nadal nie najlepiej. Czy powinnam dodatkowo szukać pomocy u psychologa, czy może jeszcze poczekać? Wszyscy piszą, że objawem niedoczynność jest ospałość, osłabienie itp. U mnie natomiast głównym problemem były (i są) niekontrolowane wybuchy agresji. Czy to też może być objaw Hashimoto?
Dziękuję za odpowiedzi.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.