Dodaj do ulubionych

Chcę się z wami skonsultować

05.09.19, 18:06
Hej!
chciałabym zasiegnac waszej opinii

Mam 39 lat

TSH 3,920
FT3 - 5,20 (3,10-6,80)
FT4 - 1,20 (0,93-1,70)

Jak waszym zdaniem wyglada stan tarczycy?

Badania zlecil lek. pierwsz. kontaktu
na ich podstawie przepisał mi Letrox 50
mam brac od jutra
Edytor zaawansowany
  • warsaw_mermaid 05.09.19, 18:08
    USG tarczycy robiłam 2 lata temu, obraz był prawidłowy, bez zmian.
    TPO było ok 119
  • laura.phys 14.09.19, 22:34
    Dwa lata to dużo czasu, myśle ze powinnaś się cieszyć ze dostałaś leczenie, ale usg tez bym zrobiła tak dla kontroli.

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka