Dodaj do ulubionych

Czy te wyniki świadczą o problemie z tarczycą?

16.10.19, 16:22
Witam
Poszukuje diagnozy mojego samopoczucia.Oprócz wielu badań jakie wykonuję zrobiłam panel tarczycowy.
Tsh 2,95 - norma 0,27-4200
FT4 18,8 ( 68%) - norma 12,00-22.00
FT3 4,56 (39,46%)-norma 3,10-6,80
TPO 177 norma <34,00
TG 11,9 norma <115

Witamina 25-OH D3 29,4
Witamina B12 374 norma 197-771

Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka