Dodaj do ulubionych

pomoc w interpretacji wyników

20.11.19, 10:20
Hej!
Czy ktoś z Was bardziej doświadczony mógłby pomóc w interpretacji wyników? Wiem, że trzeba do lekarza, ale czytając forum i tak różne Wasze doświadczenia, najpierw poproszę Was smile

TSH 1,956 (0,550 - 4,780)
FT3 3,04 (2,30 - 4,20)
FT4 1,31 (0,89 - 1,76)
ATG 224,8 (<60)
ATPO 922,7 (<60)

ŻELAZO 199 (37-145)
FERRYTYNA 25,2 (10-291)
WIT. B12 433 (211-911)

Z góry dziękuję
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka