FT3 133%, a FT4 29%- co robić? Dodaj do ulubionych



Witam,

Po porodzie (9 miesięcy temu) byłam na etapie zmniejszania dawek
Letroxu. Aktualnie biorę 100 mg i nie czuję się zbyt komfortowo-
jestem ospała i mało zadowolona. Poniższe wyniki wydawałoby się, że
nie są złe, ale nie wiem czy FT4 nie jest za niskie. Jeżeli tak, to
co z tym fantem zrobić?
TSH 0.38 norma (0.38-4.00)
FT3 3.17 norma (1.80-4.20) 133%
FT4 1.05 norma (0.80-1.90) 29%

Proszę o interpretację i pozdrawiam.


Przeczytaj całą dyskusję
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Zaloguj się

Nie pamiętasz hasła lub loginu ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.