Ja jestem bardzo ciekawa jakim to sposobem biuro podrozy ponosi konsekwencje za nasze problemy na urlopie???I w jaki sposob bierze na siebie odpowiedzialnosc za nieletnia ,ktora narozrabia na wakacjach???
A wracajac do tematu,dziewcze ,ktore zatytulowalo swoj watek"xxx" dobrze wiedzialo jakiego towarzystwa szuka na wakacje,na pewno nie wielbicielek historii starozytnego Egiptu.
Jak dla Mnie mala cwana 16-latka,ktora w glowie ma kompletne "nic" i szuka tylko mocnych wrazen.
Mozna sobie gdybac,ze mlodziez jest teraz inna i tak dalej,ale to nie uprawnia do zwykleko ku*restwa.Dla Mnie dziewczyna pokroju "galerianki" i basta.Wielce sie dziewczyna w szkole nameczyla,ze az musi sobie przerwe robic i wypoczywac w Egipcie.Dla Mnie i w moim srodowisku sytuacja nie do przyjecia,zwykla patologia.
I ktokolwiek wdajacy sie w dyskusje z malolata ,a do tego broniacy jej zawziecie powinien troche przeanalizowac swoje priorytety zyciowe.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.