I Ja dolacze sie do Djonki,uwazam ze Wtopek jest tutaj perelka i jakos nie wierze w jakiekolwiek wulgaryzmy z Jego strony raczej meski punkt widzenia.
I nie rozumiem dlaczego Moderatorka przesladuje Naszego rodzynka???
To mi podchodzi pod seksizm i nie wiem jak ma sie do tego regulamin forum?
Nie zauwazylam tez aby Wtopek pisal nie na temat,wrecz uwazam ,ze trzyma sie jak najbardziej tematu i jak najbardziej Jego spostrzezenia czy tez jak KTO WOLI zlosliwe riposty dodaja tylko kolorytu na tym forum,ktore niestety staje sie bardzo monotemaczne ,a (i tu przepraszam za wulgaryzmy) lizanie dupy i poklaskiwanie sobie na wzajem jest tu zjawiskiem jak najbardziej wymaganym i narzucanym na tym forum.
Moze powiedzmy sobie jasno,ze czasami bardzo ostro trzeba ostudzic zamiary siusiumajtek i czesto nalezy znizyc sie do ich poziomu ,ze zrozumialy co sie do nich pisze.
Juz kiedys to napisalam,ze forum ma zabarwienie seksualne skoro jest zatytuowane "faceci z Egiptu" czyli wiadomo o co chodzi.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.