Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Turystyka   Świat: Pozostałe   Faceci z Egiptu   Re: KOBIET...

Re: KOBIETY PODOBNO INTELIGENTNE

Autor: turhotel 09.02.10, 14:15
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Haman powiedz Mi gdzie ja nabijam sie z cudzej krzywdy???Daj przyklad.
I co to znaczy,ze nie mam pojecia???
Mam i to takie pojecie,ktore Ty moze zdobedziesz za kilkanascie lat.
Ja widze tutaj na miejscu kobiety,ktore tak sie zachwycaly Chlopakami z plazy 10-15 lat temu,a teraz ponosza tego sromotne konsekwencje,Ja widze tych Habisiow,ktorzy dzieki Swoim europejskim zona przyjechali tu do UK i niestety mam watpliwa przyjemnosc z niektorymi pracowac lub mieszkac w sasiedztwie.Wiec nie mow Ty Mi o doswiadczeniu czy pojeciu bardzo Cie prosze!
TAM W eGIPCIE NA PLAZY WYGLADA WSZYSTKO BARDZO ROZOWO tutaj na miejscu jakos ten koloryt zanika chyba z braku slonca.

Haman ,a tak na marginesie to Ty chyba jestes na etapie ksztalcenia swojej osobowosci bo w jednym poscie ublizasz ,wyzywasz od glupich lub jakis tam kwaszonych korniszonkow,a za piec minut nawolujesz do tolerancji i rece zalamujesz nad nasza zlosliwoscia.
Zycze Ci zebys wybrala ta dobra droge i stworzyla ta jedna niepowtarzalna Haman,bo juz Mi sie w glowie kreci od tych twoich postow...smile
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.