quinto1 napisał:
> sunsun2010 napisała:
>
> > Wybaczam Ci ok jak prosisz....
> > Po to jest Forum,żeby sie wypowiadać jak ma się inne zdanie, albo takie s
> amo,
>
> W kabarecie chcesz sie wypowiadac? Ten watek to kabaret.
kabaret musi mieć ułamek prawdy,inaczej przestaje być smieszny i warygodny,a porównywanie każdego Egicjanina do Araba,mieszając z błotem wszystkich z Afryki oskażając o zoofile pisując posty OSŁAMI, WIELBŁĄDAMI,wyśmiewając sie z KOBIET,RELIGII poszedłeś za daleko,pojedz tam prosze poznaj ludzi i nie wypisuj bzdur
> > nie ma takich rzeczy jak "oczywiste oczywistości"',podwóje przeczenie zat
> wierdz
> > a twierdzenie i na odwrót.
>
> Nie ma "oczywistych oczywistosci" ale od pewnego czasu jest takie powiedzenie.
Od jakiego czasu? może na wykładach byłam,albo na wakacjach jak sie coś zmieniło? oświeć mnie prosze,uczyli mnie inaczej
> > "mentorskie twierdzenie"- potrafie odróznić prostactwo od prostoty ,a to
> ostatn
> > ie jest akurat zaletą.
>
> Nie potrafisz odroznic karykatury od rzeczywistisci.
Jeszcze raz sie powtórze,karykatura musi mieć COŚ z rzeczywistością, nie miałam złych doświadczeń z Egipcjanami,Egypcjankami,.. poznałam wspaniałych ludzi,życzliwych,a wiele razy tam byłam,dlatego pisałam że nie w takim Egipcie byłam
> > wątek jest kabaretowy i przesmiewczy, zgadzam sie,nie zgadzam sie co do
> wrzuca
> > nia wszystkiego do jednego wora i uogólnień,wypisywania głupot typu ....j
> ak mów
> > ie to wiem a jak wiem to najlepiej" nie znając tematu.....tak naprawde
>
> W kabarecie jest dozwolone wrzucanie wszystkich do jednego wora.
>
> > Sexturystyka istnieje tylko że jakie" interesy" robią faceci z Egiptu z P
> olkami
> > ?....z Hajnówki....? heheheeee
>
> Jakbys potrafila odroznic karykature od rzeczywistosci to bys tez zrozumiala ze
> Hajnowka jest tu tylko symbolem prowincji.
Hajnówka jest symbolem prowincji,wiem, ale to tylko wieżchołek góry lodowej, nie będe sie tu rozpisywać bo to loża szyderców, nie chce mi sie,w kabarecie wystepować
> A jakie interesy moga robic faceci z Egiptu z Polkami z prowincji ? Moga przez
> "Hajnowke" do Europy sie dostac.
A wiesz co dalej ? A ja wiem, Twoja historia z kabaretem TU sie kończy dlatego uważam że nie wiesz o czym piszesz, to smutne historie,naiwnych kobiet
> > Nie masz pojęcia o niczym,masz tylko urażoną dume i ambicję.
>
> Urazona dume i ambicje? Puknij sie w czolo, dziewczyno . Nie jestem ani facetem
> z Egiptu ani polska seksturystka
Nie podejżewałam Cie nigdy o to.staram Ci tylko uswiadomić niewiedze pewnych rzeczy
> > PS. Starałam sie nie używać nadmiernie przecinków bo to Cię irytuje
>
> Bardzo dobrze.
Powinno być "Dziękuje"
Ja też Cie pozdrawiam,życze powodzenia w kabarecie !