A ja znalazlam kiedyś na zagranicznym forum ....wypowiedż faceta z Hurgady.....już nie pamiętam dokładnie ale postaram sie przytoczyć.... " Dlaczego szukacie Nas na forach...dlaczego macie pretensje...miałem około setki kobiet...wszystkich nawet nie pamiętam..zapadły mi w pamięć mężatki...co mnie najbardziej zdziwiło..egipskie kobiety mogę spotykać,dotykać.. ale musze mieć do nich duży dystans...i kiedy egipski facet słyszy od kobiety z europy...mam męża i chce sie z tobą przespać bo jestem na wakacjach...do tego...miałam przed ślubem 10 facetów mój mąż o tym wiedział i ożenił sie ze mną...po 5 minutach rozmowy rozkładaja nogi ........nie dlatego że jestem bogaty ..czy biedny......ale ....głodny ....i świadcze jej usługe którą ona chce....kobiety z europy traktują sex jak potrzebe typu wyjścia do toalety....................wykożystują sex , uczucia, ale nie tutejszych mężczyzn bo ja musze mieć przyszłą żone wartościową......
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.