po czym poznać oszusta powiem ci
od 8 lat jestem (byłem?) żonaty.
w ubiegłym roku żona z córką pojechały do Egiptu na wczasy.
wtedy jeszcze nic nie przeczuwałem.
w listopadzie pojechała do swojej mamy na urlop i dała nogę do Sharm.
powiedziała mi gdzie leci przed samym wylotem a córkę zostawiła u mamy. wystarczyło trochę miłych słów z jego strony i kryzys w domu. Więc możecie powitać następnego rogacza

. Lepiej, podobno to wielka miłość więc codziennie kilkadziesiąt SMS, godziny na Skype i nie pomaga nic, ja jestem ten zły bo stoję na drodze do jej szczęścia. Ona po przejściach, mężatka, hadibek 11 lat młodszy. wiec co mam powiedzieć ? Ja chcę uratować rodzinę, bo wybaczyłem jej wszystko,jak wszyscy wiedzą miłość jest ślepa. I nic nie mogę zrobić , każda rozmowa to przysłowiowe rzucanie grochu o ścianę. Teraz żałuję że się połapałem bo może sprawa sama by przyschła.Dlatego poszukuję informacji o nim, Jest przewodnikiem w biurze podróży w Sharm, najprawdopodobniej ma na imię Mahmoud. końcówka numeru tel.84925, 26 lat. Mi to pewnie zaszkodzi, jeśli moja pani to przeczyta, ale może zaoszczędzi to komuś tragedii. Dlatego panowie jeśli macie zamiar wysłać swoje żony do Egiptu na wczasy same, z dziećmi lub koleżankami to dobrze to przemyślcie. Bo możecie stanąć w takiej sytuacji jak ja. I tu gorąca prośba jeśli ktoś kojarzy takiego osobnika to proszę o kontakt.
pozdrawiam wszystkich