laemmchen79
09.02.15, 01:38
No przyznaję, mam ogromną ochotę Was uściskać i niech to nawet będzie wirtualnie - pierwszy tysiąc za nami! Która wyskrobała tego tysięcznego? (ja za cholerę nie potrafię odnaleźć tego postu).
Dzięki serdeczne dziewczyny - dla mnie to forum to kamień milowy, nie po raz pierwszy to piszę, ale to świetne miejsce, żeby jeszcze raz powtórzyć, że bardzo dużo się od Was nauczyłam i jak bardzo dużo mi lepiej, od kiedy tyle czasu ze sobą spędzamy, to poczucie wsparcia i bycia w grupie osób z podobnym celem jest dla mnie na tym etapie kluczowym doświadczeniem. I też tak myślę, jakie to niesamowite, że nigdy się nie widziałyśmy i że jesteśmy fizycznie tak daleko od siebie, a jednak prawie że codziennie gadamy, dzielimy się z takim zaufaniem swoją wiedzą - niezwykle pozytywne i budujące doświadczenie - dzięki! I mocno trzymam kciuki, żeby te nasze DP trzymało się dalej, dreptało w różnych, nie zawsze możliwych do przewidzenia, kierunkach, żeby skrytoczytacze się od czasu do czasu ujawniali

a tym jawnoczytaczom nie zabrakło przyjemności z udzielania się. Sciskam serdecznie!
--
Forum Domowe przedszkole - polskie mamy na emigracji i ich pomysły na zabawy rozwijające znajomość języka polskiego u dzieci