Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Lubelskie   Chełm   Bardzo naiwny petent

Bardzo naiwny petent

Autor: aaapap 12.02.12, 17:25
W pewnym banku przed laty miałem kredyt, wszystko w całuskach, spłacony, zamknięty.
Kilka lat temu zmienił nazwę na "światową" i sobie był - mnie dla niego nie było.
Z początkiem tego roku, pocztą dostałem list z tego super banku a w nim tzw. potwierdzenie sald. Wszystko pięknie - winien/ma same zera - tylko kurcze aż z sześciu kont (w tym jedno we frankach).
Domyślam się że ktoś z pracowników chciał się wykazać i wygrzebał moje dane w celu wykazania się.
Poszedłem porozmawiać by zechciano pozamykać te rachunki.
Chciałem załatwić temat w starym dobrym stylu.
Spodziewałem się nieco pokory, niestety pani w placówce próbowała mnie oczarować bajkami w rodzaju:
rachunki nie istnieją a ja jako kiedyś dobry klient zostałem wylosowany, to normalna procedura, taki jest w banku obieg dokumentów.

Ech, szkoda słów.
Nie chcę zwracać się do ichniej centrali, bo może by ktoś wyleciał z roboty.
Rozumiem, że niekiedy pracownicy muszą się wykazywać i zakładają lipne rachunki, ale trochę więcej "wyczucia".
Pozdrawiam
--
"Cały Świat to jeden wielki Chełm"
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • Bardzo naiwny petent - aaapap 12.02.12, 17:25

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.