Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   DDA   zwalczyc stres

DDA

zwalczyc stres

Autor: szachrajkaaa 01.10.09, 14:16
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Zastanawiam sie czy mozecie polecic jakas pozycje literaturowa, ktora pomoze zwlaczyc stres i nastawic czlowieka na pozytywne myslenie. Chcialabym w ramach odskoczni cos innego niz tematyke zwiazana tylko z DDA. Jestem osoba wyjatkowo latwo pwadajaca w pulapke stresu, choc przyznam, ze zaczelam nad tym pracowac. Minal juz rok - ponad rok - odkad wyprowadzilam sie z domu, od mojej matki. Jednak, jak pisalam wczesniej, nie zawsze daje sobie rade z sama soba. Nie chodzilam na spotkania DDA, na razie nie mam odwagi. Zrobilam duzy krok siegajac po ksiazki o DDA. Teraz chcialabym przeczytac cos traktujacego o zwalczaniu stresu, cos optymistycznego:) Lubie ladowac sie pozytywna energia, chocby przez "male rzeczy", to mi pomaga. Czy mozecie polecic mi jakas ksiazke? Nie chcialabym kupowac niczego nie sprawdzonego.

Pozdrawiam.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.