Dul-cyneo jeśli twój brak dobrego nastroju będzie się przedłużał to wydaje mi się że dobrze będzie jak skorzystasz z porady psychiatry. Może to brzmi przerażająco, ale w rzeczywistości takie nie jest. Sama chodzę od pewnego czasu za poradą psychologa. To tak jak byś poszła do psychologa, tylko ten może przepisywać leki. A leki muszą zadziałać i zadziałają. Trzeba tylko odczekać ok 1 m-ca, albo krócej.
Serdecznie polecam :) Aha i to że korzysta się z porad psychiatry wcale nie oznacza że jesteśmy nienormalni :P. Po prostu potrzebujemy dodatkowego bodźca żeby się trochę otworzyć i nabrać wiary w siebie.
Ja biorę Bioxetin, pomógł mi sie otworzyć, nie mam już lęków, nie odczuwam kołatania serca ze strachu i podobnych zachowań nerwicowych, przestałam ciągle wracać do przeszłości.
Także polecam serdecznie.
P.S.
Chętnym którzy chcą trochę poczytać, lub posłuchać o DDA polecam chomika o nazwie dda na stronce www.chomikuj.pl. Jest tam kilka książek na ten temat i kilka audycji radiowych ze specjalistami.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.