Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   DDA   strach przed byciem mamą

DDA

strach przed byciem mamą

Autor: krey83 08.11.09, 10:45
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
ja mam straszne obawy.. w przyszłości planuję mieć dzieci ale boję się ,że nie będę potrafiła dobrze ich wychować, że nie dam im tyle miłości, pewności siebie, nie naucze ich mądrości do życia... boję się że moje dzieci będą gorsze od innych np. od dzieci mojej siostry..:( bo ja zawsze czułam i nadal czuję się gorsza od niej mimo że ją kocham... to czuje, że cała rodzina tak uważa, choć ja tak bardzo się staram pokazać z jak najlepszej strony, biorę wiele na siebie i daję sobie świetnie radę( na zewnątrz) dużo osób mnie chwali, podziwia, zazdrości ale ja nadal mam takie braki a gdy pojawia się w pobliżu siostra czuję się przegrana, niepotrzebna nikomu, wydaje mi się że nikt by nie zauważył mojej nieobecności:((
Tak bardzo chcę stworzyć wspaniłą rodzinę mam wspaniałego mężczyznę i wszystko układa się póki co dobrze ale ten strach ( chcę mieć dzieci ale czy będę potrafiła być dobrą matką) ...:(
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.