Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   DDA   Re: kobieta DDA w stałym związku

DDA

Re: kobieta DDA w stałym związku

Autor: mena-5 15.07.09, 13:58
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Dobrze Cię rozumiem. Jestem DDA i do czasu aż nie weszłam w stałe związki to nie widziałam większego problemu, byłam zadowolona z tego jaka jestem, problemy zaczęły się dopiero w stałym związku i tylko się pogłębiały. Mimo to pobraliśmy się i od roku jesem żoną. I od roku jestem nieszczęśliwa, unieszczęśliwiając zapewne i mojego męża, z tego wszystkiego poszłama niedawno na terapie, bo nawet nie wiedziałam ze jest coś takiego jak DDA. A objawy miałam dokładnie takie same-nadwrażliwość, płakanie przy byle okazji, traktowanie codziennych problemów jako katastrofy i powodu do rozstania, niewytłumaczalny smutek. Twraz coraz lepiej siebie rozumiem i próbuje nad sobą pracować a przynajmniej zauważać te schematy zachowań u siebie, ale to jest trudne,wiem że jeśli mi mąż w tym nie pomoże (a ma on też własne problemy) to będzie niewesoło...
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.