Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Biznes   Nowy agent ubezpieczeniowy - jakie TU wybrać?

Nowy agent ubezpieczeniowy - jakie TU wybrać?

Autor: Gość: albeertos IP: *.icpnet.pl 27.11.11, 17:19
Witam,
zastanawiam się nad nową działalnością - jako agent ubezpieczeniowy. Chcę zacząć od współpracy z jednym TU, później jeśli biznes się uda i rozwinie pomyślę o multiagencie. Co nie co już poczytałem, jednak zastanawia mnie wybór TU. W grę wchodzą raczej te duże, tak żeby mieć szeroką ofertę (majątkowe i życiowe). Nie wiem jakie mają systemy wsparcia - wyposażenie agenta w narzędzia pracy, "ulgowy" okres początkowy, szkolenia, programy komputerowe/internetowe wspomagające pracę agentów.
Jeśli macie swoją wiedzę i doświadczenia ze współpracy z różnymi TU to chętnie się z nimi zapoznam.
Dodam tylko że mam już biuro rachunkowe, pewną bazę klientów i praca agenta byłaby dodatkiem/uzupełnieniem. Mieszkam w dużym mieście pow. 500 tys. mieszkańców - to potencjalny rejon działania, ale nie tylko - pobliskie miejscowości też wchodzą w grę oczywiście.

Pozdrawiam!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.