Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Polonia   POLKI W GRECJI   Dziś mam dłuuuugą kaFFFkę z moją ...

Dziś mam dłuuuugą kaFFFkę z moją P_w_Gr :)))

Autor: bebiak 14.01.12, 14:17
Nie tam żadną lotniskową, choć z tych też się cieszę weweos, bo jak się nie ma ... itp, ale taką z noclegiem u mnie nawet... Ohhhh - nie wyrzucajcie mojej radości: musiałam Wam o tym powiedzieć w obawie przed wewnętrzną eksplozją!!!!
Kafffka z noclegiem to się rzadko zdarza stąd radość moja...Wow!!!!

Moja tak oczekiwana P_w_Gr przyleci niestety dopiero pod wieczór chlip (zawsze na trochę, zbyt trochę!!!) i pojedziemy Traktem Królewskim, nadal w świątecznej szacie, na Starówkę, pod choinkę, pogapić się na to co ładne a dla gościa niecodzienne: wszak mieszka w Atenach...
I na pierogi z pieca do mojej ulubionej "Pierrogierni" przy Barbakanie zajrzymy...
Usiądziemy w oknie (zaraz zrobię rezerwację), żeby z cieplutkiego wnętrza móc się gapić na zimno, na brukowaną uliczkę, na przebiegających ludzi chroniących się przed sporym dziś wiatrem .....
A nocą będziemy sączyły wino i plotkowały u mnie przy dźwiękach jakiejś wybranej przez gościa muzyki, w blasku lampek z mojej malutkiej choineczki..
A trochę śniegu za oknem, stąd nawet ładnie..

Ja chyba nie doczekam!!!!
Moje Wy P_w_Gr: jak ja Was uwielbiam!!!!!
Wow!!!!!!!!!
.. się wywnętrzyłam, o!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.