Mam pytanie, po jakim czasie leczenia najlepiej robic testy na bb i ktore? PCRrt czy WB?
Lecze sie juz ponad 4 m-ce w sumie zaczynam 5 m-c.
Czy na bb robić od razu po pulsie tini czy odczekac kilka dni? Moze ma ktos jakies cenne wskazowki? Tini koncze w sumie jutro i przerwa 15 dni.
Robie tez badanie na bartonelle u T.Wielkoszynskiego, mam juz w domu zestaw transportowy krwi i teraz tylko krew.
Jeszcze jedna sprawa, czy ktos z was mial jakies utrzymujace sie bole plecow zwlaszcza pod lopatka (u mnie z prawej strony) boli mnie juz to ze 3 tyg. i nie wiem co to jest. Da sie zyc, ale bol skutecznie pogarsza samopoczucie, ktorego i tak malo.
Dodam jeszcze, ze ten bol pojawial sie kiedys wczesniej, ale zawsze dzien po kilku dniach mijało samo a teraz trzyma i nie chce puscic.
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.