Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Borelioza   Szósty zestaw

Szósty zestaw

Autor: ter69 09.09.10, 00:18
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Od 2 października zaczęłam wchodzić na nowy zestaw mający na celu wytłuczenie BLO.
Od tygodnia biorę tylko minocyclinę 50mg x 1, po dwóch tygodniach tej dawki mam zwiększyć na 100mg x 1. Jeszcze nigdy podczas mojego leczenia nie brałam tak małej dawki leków.
Od dwóch dni oczy mam czerwone jak królik, a błyszczą się jakbym była co najmniej "pod wpływem".

Jutro zaczynam tavanic i tu mam problem, bo przez tydzień mam brać ćwiartkę z tabletki 500 mg dziennie, ale ona dzieli się tylko na pół. Czy ktoś próbował podzielić ją na 4 części? (Gdybym wiedziała, że tak będzie, poprosiłabym w aptece o mniejszą dawkę...). Po tygodniu mam zacząć brać po połowie tabletki 500mg 1x dziennie a po kolejnym tygodniu 1 tabl. 500mg 1xdziennie.

W czwartym tygodniu wchodzenia na ten nowy zestaw mam dołączyć Tinidazol 2x1 co drugi dzień. Czy ktoś tak zażywał? Ciekawe jak zareaguję na taką dawkę.

Okropnie doskwiera mi swędzenie skóry - najbardziej na nogach i wybroczyny ( już myślałam, ze sobie z nimi poradziłam a tu pojawiły się nowe). Ciekawe, że wychodzą tylko na łydkach. A swędzą niemiłosiernie, najbardziej wtedy gdy chcę zasnąć. Smaruję je tribiotykiem, który pomógł mi poprzednim razem, ale może ktoś zna jakiś inny sposób?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-114
(101-114)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.