Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Borelioza   Re: Migrena czy borelioza?

Re: Migrena czy borelioza?

Autor: dlakacperka 17.11.09, 13:46
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Ewewa1 - ja na migreny cierpię juz od podstawówki - wtedy uważano, że to wymówka aby sie nie uczyć, potem leczenie ataków - nieskuteczne zresztą. Nawet nie działaja na mnie te specjalne - cholernie drogie tabletki typowo od migreny.
Od kiedt zaczęłam leczyć boreliozę - miesiąc dopiero, głowa boli mnie koszmarnie. Może tydzień w sumie bym uzbierała gdy nie bolala.
Oprócz tego cała masa inych dolegliwości nasilonych - herxik po prostu.
Wczoraj rozmawiałam z moją doktor, usłyszałam, że po prostu to co całe zycie nan dokuczalo teraz powraca ze zdwojoną siłą. Ja zawsze anginy, bóle stawów, kości, ucho - i teraz jest dokładnie - jakbym miała wszystko na raz. Samo zapaleie ucha na Tini mam drugi raz. Pierwszy jak zaczęłam puls, a teraz jak się skończył. Więc moim zdaniem Twoja migrena to po prostu Herx.
Bore3lka to dziwna choroba.
--
Moje dzieci - moją siłą.
Weronka - 04.11.1998
Kacperek - 07.04.2008
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.