Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Borelioza   słuch a borelioza?

słuch a borelioza?

Autor: pelesia4 10.03.11, 10:11
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
chciałam sie poradzic,otóż zastanawiam sie czy mogę mieć neuroborelioze.15 lat temu zostałam ugryziona przez kleszcza ,byłam 10 letnią dziewczynką,w tedy różnie radzono odnosnie pozbycia sie kleszcze ,i mój został posmarowany tłuszczem lub spirytusem juz nie pamiętamsadzostał do tego zle wyrwany głowka została,dwa dni pozniej w szpitalu ta resztka została wycięta ,ale nikt nie pomyslał ze moge byc zarażona,i tak pózniej zaczeły dokuczac mi szumy uszne i słaby słuch ,do tego pare dni pózniej 39 gorączaki i zapalenie spojówke ,i tak wiecznie cos mi po tem dolegało aż do dzis chodzi o podwójne widzenie,mroczki w oczach,zawroty czasami głowy,pogarszał sie słuch a nikt nie wiedział co było przyczyną.dodam zaliczyłam dużo lekarzy i stwierdzono że moj niedosłuch jest trwały ,głeboki ,na tle uszkodzenia nerwu!.mam w sobie tysiące lęków,czasem czuje że wszystko w okół jest nierealne,niechęc do niczego,huśtawki nastroju ,nadmierny płacz ,czasem miałam zachwiania równowagi,nerwica,dodam że raczej odziedziczona ,bóle stawów ,dodam że paraliżu nie miała,ani rumieńca,wieczne infekcje katarowe ,wypadanie włosów sad nigdy nie robiłam błedów ortograficznych a teraz od jakiegos czasu jest to masakra ,i od 15 lat czasami mam problemy z wypowiadaniem sie ,czasem nie kończe zdan,lub przekręcam wyrazy,moje pytanie jeśli to neuroberioloza ,czy po tylu latach będzie leczenie skuteczne?sadjestem załamana.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.