Dodaj do ulubionych

Proszę o pomoc w interpretacji wyników AST i ALT

26.10.06, 14:46
Odebrałam dzisiaj wyniki badań i mam podwyższony AST : 46 U/L ( norma 10-35
U/L), a ALT w normie: 26 ( norma 10-45). Podobno wazny jest jakiś wskaźnik a
nie tylko jeden wynik. Czy ktoś by mógł mi powiedzieć co znaczą te wyniki? Z
góry dziękuję!!!
Obserwuj wątek

Popularne wątki

Nie pamiętasz hasła

lub ?

 

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka