Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Borelioza   Re: Grupa wsparcia - wątek dla potrzebu...

Re: Grupa wsparcia - wątek dla potrzebujących wsp

Autor: zwy_cienstwo1 24.07.11, 14:13
Droga pierwszy raz zaglądnęłam w wątki tyczące wsparcia-powiem tak że przez taką mylną diagnoze SM a to Boleria nie ułożyłam sobie życia z osobą która była i w dalszym ciągu jest moją miłością. To jest ból psychiczny i dlatego podziwiam że są tacy ludzie że wybierają miłość na dobre i na złe. Jesteś dla mnie ideałem. Cierpienia typu niezrozumienie dzieci to jest wpisane w życie każdego kto je ma. Uważam że jako człowiek jesteś bardzo w porządku,
-- wszyscy na coś cierpimy.Wysokie ciśnienie można obniżyć środkami naturalnymi np. jedząc czosnek jeżeli wątroba jest zdrowa oraz pijąc sok z pietruszki która działa moczopędnie i tą drogą obniża cisnienie ale jeżeli tak chcesz obniżać przez większą diurezę to znaczy zwiększoną ilość oddawania moczu pamiętaj o zażywaniu potasu lub naturalnie jedz grapfuty i pomidory mają dużo potasu.To tak z domowej apteczki ale zdiagnozuj ten problem z ciśnieniem z lek. bo powody wysokiego cisnienia są różne i aby wiedzieć jak leczyć trzeba znać powód tego wysokiego ciśnienia.Cześć miłej Niedzieli
s. ha-ha
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-200 201-281
(101-200)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.