Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Zdrowie   Borelioza   Cd leczenia...

Cd leczenia...

Autor: dlakacperka 01.02.10, 20:10
Dodaj do ulubionych zarchiwizowany
Więc juz wiem, dalej na tym zestawie co ostatnio.
Mam poszukać dojść do Tavanicu, czy mam możliwość by go ściągnąć, bo zaczyna się coś w oku dziać na całego, tzn poprawiać się.

Oczywiście dołozyć więcej nystatyny, bo chyba grzybek się dobija.

Więc walczymy dalej, a krętki niech giną - paskudy jedne.

Na pierwszym pulsie Tini po zmianie zestawu nie było tak ostro, ale teraz ten puls daje mi w kość. Bóle są dużo gorsze, ciało mnie nie słucha. Ból głowy powrócił, dreszcze, senność, zmęczenie - stąd podejrzenie grzyba. Ogólnie widzę różnicę między okresem gdy jestem na Tinidazolu, a gdy go nie biorę.

No i jeszcze jeden objaw jaki mam na każdym pulsie Tini...
Zapalenie prawego ucha, gardło i węzły chłonne po prawej stronie bardzo bolą. nie mogę śliny przełykać... ale już się tym nie martwię, bo cykliczność tego mówi sama za siebie.
Stawy - tradycyjnie wędrujące bóle. Ale bez tini - jest lepiej niż było. Kręgosłup, barki... tak samo.

Leczę się 4 miesiące a widze różnicę, chociaż nie ma tych okresów bez objawowych długich - czasami 2-3 godziny big_grin ale są. I te chwile są cudowne. Mam siłę, chęć do życia, sprawność jakiej dawno nie czułam chociaz nie forsuję się bo potem padam... ale to jest tak obiecujące, że dla tych chwil warto...

--
Moje dzieci - moją siłą.
Weronka - 04.11.1998 i Kacperek - 07.04.2008
www.pomocdlakasi.pl/
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie (1-100)
przejdź do: 1-100 101-121
(101-121)

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.