Gazeta.pl   Forum   Prywatne   Auto-Moto   ODSZKODOWANIA   Porysowany samochód na terenie za...

Porysowany samochód na terenie zakładu pracy

Autor: hirotarosc 04.11.11, 15:04
Witam, w dniu wczorajszym na parkingu mojego zakładu pracy który jest monitorowany i co 30 minut spaceruje ochrona, ktoś specjalnie porysował mi samochód kluczami od mieszkanie czy czymś podobnym. Na monitoringu nic nie widać, stało się to między godziną 7-10. Mam dwóch panów z ochrony którzy widzieli że samochód o godzinie 6 wjeżdżał na zakład nieporysowany i o 7 tez nie było jeszcze żadnych rys. Panowie zauważyli ok godziny 10 że na samochodzie pojawiły się zarysowania, przednia maska, drzwi prawy tył i błotnik prawy tył. Kamery nic nie zarejestrowały gdyż samochód był niewidoczny. Zakład pracy ma jakieś OC pytanie moje czy mogę się jakoś ubiegać o odszkodowanie od zakładu pracy skoro stało się to na terenie zakładu w ciągu pobytu 8-mio godzinnego w pracy?? Czy ma to jakiś sens?
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.