Opisywałam już swoją sytuację w poście pt.v " Jaka szansa na odszkodowanie". Jestem po udarze. Ubezpieczona w PZU SA od mniej -więcej pół roku. Teraz przeszłam udar i oczywiście mam na to dokumentację medyczną. Tylko jeszcze muszę udowodnić, że udar miał miejsce już w okresie ubezpieczenia. Bezpośrednio po incydencie zaczęły się duuuuże zaburzenia pamięci, które zaowocowały utratą szansy na psychoterapię, która jest u mnie konieczna z racji zaburzeń lękowo - deprsyjnych. Niestety nie mogłam z niej skorzystać, gdyż nic nie byłam w stanie zapamiętać. Tak właściwie jest nadal. Wynik badania rezonansem mózgu wykazuje bliznę naczyniową na mózgu wielkości 3mm. Jak wykazać, że udar miał miejsce już w okresie ubezpieczenia? Proszę, pomóżcie!
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.