Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Sport   Dolnośląscy działacze ch...

Komentarze do artykułu

Dolnośląscy działacze chcą powrotu orła na koszulki

Czy orzeł jednak wróci na koszulki piłkarskiej reprezentacji Polski? Szefowie Dolnośląskiego Związku Piłki Nożnej chcą do tego szybko doprowadzić. W przeciwnym wypadku na Euro 2012 Polska zagra bez godła

Dolnośląscy działacze chcą przywrócić orła na k...

Autor: Gość: orzełek IP: *.internetdsl.tpnet.pl 14.11.11, 21:21
grać z Orłem to nie jest dl nich żaden wstyd, gdyż wstyd nas ogarnia jako Polaków z powodu ich zawsze fatalnej gry bezmózgowców. Oni nie mogą nas reprezentować pod naszym narodowym godłem. Nie powinni mieć prawa z nim grać tacy partacze jak od lat obecne "reprezentacje" Polski, kadry dorosłych nygusów piłkarskich. Orzeł tylko dla umiejących grać i zachowywać się sportowców. Dla nich tylko kasa się liczy, niech grają sobie pod godłem MAMONY !!!
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.