Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Dolnośląskie   Wrocław   Sport   Fojut: Czy fani nie prze...

Komentarze do artykułu

Fojut: Czy fani nie przesadzali ze wspieraniem Wisły?

- Nie wiem czy to tylko ja mam takie wrażenie ale czy w dwóch ostatnich meczach na nowym stadionie kibice nie przesadzali trochę z okrzykami na temat Lechii i Wisły? Kwestii kibicowskich nie podważam ale jestem ciekawy dlaczego tak jest , że w pewnym sensie czuć jakby się grało na wyjeździe - pisze na Twitterze obrońca Śląska - Jarosław Fojut

Fojut: Czy fani nie przesadzali ze wspieraniem ...

Autor: Gość: dgg IP: *.centrozlom.com.pl 29.11.11, 13:59
Ja też tak myślę! Byłem na obu meczach i nie skandowałem żadnych durnych: Lechia, czy Wisła. Mam je daleko gdzieś!
To, że kibice się nie biją, nie oznacza, że powinniśmy skandować Wisła. Czy to nie Kraków najgłośniej protestował, że to Wrocław ma EURO2012???
Miałem wrażenie, jakby przyjaciel przyjechał w goście, najadł się, napił i zaliczył moją żonę.
O wiele ciekawsze są mecze z tak zwanymi wrogami. Wtedy to jest doping, a nie jakieś pedalskie przymilanie się do rywali.
A poza tym ten hymn to była żenada!
No i brak zegara na meczu!
Czy ktoś w ogóle ogląda reklamy na meczu? Czemu na telebimach nie ma meczu tylko reklamy???
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.