Gazeta.pl   Forum   Gospodarka   Giełda   Schulz: To ja wymieniłem 2015 r., strefa euro p...

Komentarze do artykułu

Schulz: To ja wymieniłem 2015 r., strefa euro potrzebuje Polski

Rok 2015 był terminem, który ja wymieniłem, mówiąc o przystąpieniu Polski do strefy euro, intencją było poparcie Polski w negocjacjach paktu fiskalnego - tłumaczył w środę swoje słowa ze szczytu UE szef PE Martin Schulz. Strefa euro potrzebuje Polski - dodał.

Schulz: To ja wymieniłem 2015 r., strefa euro p...

Autor: he1ku 02.02.12, 10:29
Schulz zainicjował poparcie dla Polski.Ja uważam,ze Schulz przyjechał by połechtać polska głupotę i wyciągnąć te obiecane przez polski rząd pieniądze na wsparcie funduszu unijnego.Z drugiej strony Sarkozi sadza nas w drugim rzędzie państw unijnych , tych co to nie dysponuja dziś euro.Potwierdzają sie zarzuty opozycji,ze Polska potrzeba jest unii do dawania pomocy biednym ( bogatszym krajom od Polski ,jak Grecja czy Portugalia,Hiszpania , Irlandia i Włochy ).Potwierdza sie powiedzenie ; dlaczego jesteś
biedny , bo jesteś głupi. Jak łatwo nasi rządząćy dają sie nabrać na komplementy jakiegoś tam przewodniczącego, który kiedyś przejeżdzał przez Polskę i dlatego mianuje sie przyjacielem Polski. Naiwność nie zna granić. może ktoś wreszcie oprzytomnieje i zacznie rozmawiać z tymi bufonami z Niemiec i Francji jako partner a nie jako usłuzny służący.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.