Gazeta.pl   Forum   Regionalne   Mazowieckie   Warszawa   Inwestycje i zmiany   Monumental...

Komentarze do artykułu

Monumentalny gmach stanie obok Sejmu. Wynajmą posłom?

Kancelaria Sejmu blokuje w sądach zwrot działki przy ul. Wiejskiej rodzinie Lubomirskich. - Skończmy spory. Mogę wynająć Sejmowi budynek, który chcę postawić na naszym gruncie. Tylko małą część powierzchni zajęłoby muzeum mojej rodziny - proponuje Jan Lubomirski-Lanckoroński

Monumentalny gmach stanie obok Sejmu. Wynajmą p...

Autor: asperamanka 02.02.12, 09:46
To jest jakiś matrix. W latach 1980-tych panom posłom było mało miejsca, i dobudowano na Wiejskiej Nowy Dom Poselski. Teraz im znowu mało, bo nie mają gdzie obradować speckomisje ds. ustalenia, która z wdów po ŚP. Edgarze Peronie jest prawomocną i jedynie słuszną wdową?

To zlikwidować w końcu Senat, liczbę posłów zmniejszyć o 50%, i zakazać sprzedaży, wnoszenia i spożycia alkoholu na terenie budynków sejmowych, to zrobi się tam tam tak pusto, jak w sklepie z zegarkami po przejściu Armii Czerwonej.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.