Gazeta.pl   Forum   Sport   Piłka nożna   Piłka nożna   Ktoś jeszcze popiera PiSowskich kibo...

Ktoś jeszcze popiera PiSowskich kiboli?

Autor: derduch.antykatolik 01.02.12, 21:27
Do czego prowadzi pobłażanie dla bandytów stadionowych?
Egipscy naśladowcy bandyty "starucha":

Ponad 73 osób zginęło, a tysiąc odniosło poważne obrażenia w starciach po meczu Al-Masry z Al-Ahly - poinformowało ministerstwo zdrowia. To największa tragedia w historii egipskiej piłki nożnej.

Jak znam życie to u nas po czymś takim tow. Jarosław by krzyczał obłudnie że to wina Tuska, zapominając o poparciu dla bandytów jakiego udzielali jego ludzie. Co na to Klempa?

www.sport.pl/pilka/1,65085,11073496,Pilka_nozna__Zamieszki_po_meczu_w_Egipcie__Sa_zabici.html
--
Wieczorem siadam w fotelu, otwieram bogato oprawione "Dzieła Wybrane" Lenina i urywki czytam rodzinie... Zaraz, powiedziałem "rodzinie"? Przepraszam, to przejęzyczenie! Ja oczywiście nie mam rodziny! Dzieci wyskrobałem, a rodziców poddałem eutanazji. Czytam żonie i kochankom obu płci.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu
  • drzewko
  • od najstarszego
  • od najnowszego
  • drzewko odwrotne
Pokaż wszystkie

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.