Gazeta.pl   Forum   Sport   Piłka nożna   Piłka nożna   Kto chce ekstra zabawy?

Kto chce ekstra zabawy?

Autor: mistrz12345678 02.02.12, 17:50
To kod dostępu do mojej ligi w fantasy lidze: 638014251
Wymyśliłem niesamowite atrakcje w mojej lidze prywatnej będzie liga mistrzów, i liga europejska
po 2 kolejkach najlepsze 32 drużyny awansują do LM a drużyny z miejsce 33 - 80 do ligi europejskiej. Losowanie LM: Drużyny z miejsc 1 - 8 pierwszy koszyk 9 - 16 - drugi koszyk 17 - 24 - trzeci koszyk 25 - 32 czwarty koszyk tak samo w LE 33 - 44 - pierwszy koszyk 45 - 56 - drugi koszyk 57 - 68 - trzeci koszyk 69 - 80 czwarty koszyk. Potem będziemy grać mecze jak w LM i LE czyli 2 najlepsze drużyny z grupy wchodzą do 1/8 finału w LM a w LE do 1/16 a trzecia druzyna w grupie LM spada do LE a potem to już faza pucharowa. Zwycięzca mojej ligi prywatnej dostanie 50 zł Ligi mistrzów 60 zł a Ligi Europejskiej 40 zł Są 2 warunki musi być minimum 80 drużyn. Jest już 60 :) Drugi warunek musimy wygrać klasyfikację lig prywatnych. Mam nadzieję że ktoś z WL -owców doceni moje chęci stworzenai dobrej zabawy i również dołączy się do mojej ligi :D Pozdrowienia dla kibiców z całej Polski.
Poleć znajomemu Powiadomienie zostało wysłane
Poleć tę wypowiedź znajomemu

Wysyłaj powiadomienia o nowych wpisach na forum na e-mail:

Aby uprościć zarządzanie powiadomieniami zaloguj się lub zarejestruj się.

lub anuluj

Ostatnio odwiedzane wątki

Zaloguj się

Nakarm Pajacyka
Agora S.A. - wydawca portalu Gazeta.pl nie ponosi odpowiedzialności za treść wypowiedzi zamieszczanych przez użytkowników Forum. Osoby zamieszczające wypowiedzi naruszające prawo lub prawem chronione dobra osób trzecich mogą ponieść z tego tytułu odpowiedzialność karną lub cywilną. Regulamin.